Szombattal ellentétben vasárnap reggelre mindig beállítom az órám 8 órára. Hétvégén szeretek lustálkodni, de ha addig aludnék, amíg magamtól fel nem ébredek, könnyen felborulna a szervezetem megszokott beosztása, és így biztosan nehezebben indulna a hétfő.
Hét közben szeretek receptek után kutatni, ma reggel pedig úgy döntöttem, kipróbálom az egyiket.
Így a reggeli alacsony szénhidráttartalmú, glutén, cukor és laktózmentes pizza falatka lett. Nem épp egy tipikus reggeli étel, de nekem nagyon ízlett.
Hozzávalók:
Feltétnek: bármi, amit szeretnél:
A hozzávalókat összekevertem, kis golyókban a tepsibe helyeztem, és kanállal laposra nyomkodtam. Ezután rákerült a feltét, és betettem a sütőbe kb.: negyedórára.
Nem lettek teljesen szilárdak, szóval ha ez a cél ajánlom a hosszabb sütési időt, illetve azt hogy hagyjuk teljesen kihűlni, én azonban túl éhes voltam ehhez.
Mivel gyönyörűen sütött a nap, úgy döntöttem nem megyek edzőterembe, a szabadban fogok futni. A Margitsziget csodálatos volt! A nap sütött, mindenhol családok, vidám gyerekek és persze rengeteg futó. Célnak a 7km-t állítottam be, mivel a Riska futás is ennyi lesz, bár eddig még csak kétszer futottam le ezt a távot.
Rekordidő alatt sikerült… volna, ha az utolsó kilométernél nem esek egy hatalmasat. Így ugyan nem futottam végig a távot, sétálva fejeztem be, de így is remekül éreztem magam!
Amíg a reggelim inkább ebéd volt, ebédre „reggelit” ettem. Ez az egyik kedvencem, főleg sportolás előtt/után.
Délután a hétfői Bake and Help eseményre készítettem néhány finomságot, és kitakarítottam a virtuális világom. Például azzal, hogy a nem kellő dokumentumokat, könyvjelzőket töröltem.